Wrist pain? Carpal tunnel?

Hi mommies, me 16w pregnant. its been 2 day im suffer wrist pain, some say carpal tunnel. Its hard for me doing the job using only right hand. Thank god im right handed. i cannot sleep at night. Dont know which position suitable because my hand until shoulder is in pain. Any mommies can advise what to do..

2 Balas

Elak buat kerja berat dulu ya... Sy pun kena tp lepas bersalin. Sampai naik benjol kat pergelangan tgn. Sy stop angkat anak seminggu then baru hilang. 👌 https://my.theasianparent.com/sindrom-carpal-tunnel-2

Try rendam tngn yg sakit tu dgn air suam n msukkn ckit garam dlm air tu, rndam untk 15 minit... Lpastu byakkn stretching wrist... Normal klau prggy dpt carpal tunnel