Solat

Hi mommi semua.. Sy nk tanye mommi semua solat mcm mn ye time masuk semester ke3 ni.. Sbb sy solat bila rukuk&sujud tu mcm x ckup nafas.. Mcm bermegah.. Sy byk solat duduk.. Tu pon cepat penat.. Boleh share pengalaman ibu2 semua ? Oh ye.. Sy berat 95kg ke itu puncanye sy susah nk solat mcm biasa?

25 Balas

Sama laa. Dah masuk trimester 3 ni susah nak sujud. Rasa senak je perut. So sy duduk antara dua sujud tp tunduk sikit. Tapi nak bangun berdiri pun susah sikit. Maybe lepas ni sujud & ddk antara dua sujud atas kerusi je kot

5y ago

Sy trimester 2 pon dh start rasa senak perut time sujud... Tp tahan sikit la sbb perut kecik lg. Rasanya kalo masuk trimester 3 nti mmg kena pkai kerusi dh.