Cara kurangkan alahan masa pregnant

Hi mom,macamana ye cara nak kurangkan alahan.saya stress gila sebab alahan ni.perut lapar tapi tak lalu nak makan,bukan setakat nak makan je,bau,tengok makanan pun tak boleh.saya rungsing sangat.lagi satu saya kesian dekat anak² yg lain,sebab saya nak masak untuk mereka pun tak boleh,dekat baby dalam perut pun kesian juga sebab asik tak lalu makan je.kalau suami tak kerja bolehla dia tolong.kadang² merungut pada diri sendiri sebab mengandung kalini rasa useless sangat sebab tak dapat nak buat banyak benda 😞

3 Balas

Sis rujuk dulu kat dr. ye.. Saya pernah kena warded sebab bdn dehydrated asyik muntah je.. Lps discharged alhamdulillah alahab berkurang, hospital pun ada bekalkan ubat loya/muntah dan ubat gastrik jika perlu

sy buat air lemon suam..minum sikit2

sama mcm sy,,,sy pn nk thu jawapn