Harini minum air gula

Hi momma2 skalian assalamualaikum… Harini 24w1d baru la kena suruh minum air gula for first time. Sbabkan buat kat swasta so dpt la perisa oren .. Terkejut juga bila minum sdap la pula. Xde la manis mana pun okok la mcm fanta minum sjuk2 tu. Sdap giler skali teguk abis mcm tak ckup pula nak minum lagi🤣🤣🤣 Alahai mungkin sbab dah lama xminum air gas or puasa dari 10pm jadi lapaq sngat2 taktau la🤣 Harap result ok la ya haha.. #firsttimemom

5 Balas

Awk jgn.. sedap2 ni bahaya tau 😂 sy haritu sedap jgk.. haaaa udah ada gdm 😝

10mo ago

Hahahaha alamak.. Risau pula trus hahaha.. harap x sangkut la 🤣