ayam kfc

Hi momies..Sy tgh pantang 28 hari.. bole tak makan ayam kfc.. hehe..

10 Balas

😂😂😂 ikut badan org je.. sy pn mkn jgak cuma control sbb masa pregnant ada gdm on insulin, lepas 6 minggu bersalin kena test air gula lg skali utk make sure gdm hilang or kekal(alhamdulillah tak kekal).. sekali sekala takpe, asalkan daily life kena healthy food healthy life..

sya hari ke 5 brpantang masa ni baby dpt keluar hosp sbb kuning da turun. suami punya bersyukur dia boleh kata "sbb baby dpt keluar hosp, abang belanja makan kfc" haha 😂😂😂

bole je sis..try n error..de org bole mkn..de org xbole mkn..tkut gtal tmpt jhit..tp dh hujung pntang bole je mkn..

boleh...xde mknn pntang pun, tp mkn mknn seimbang...tp klu ibu tu sndiri ad mknn yg alergik, elak la

Kalau rasa boleh makan, makan je

Sy mkn sekali rasanya.. Hahahaha 🤣

mkn je tp jgn ambik kulit

Boleh je makan. Berpada.

Mkn je kalau x allergic

boleh je