Confinement Food

Day 7 dah boleh makan ayam tak? To be specific, ayam KFC. ?

2 Balas

Hahah . depend pada orang act . ada yang jenis makan ayam gatal , ada yang tak . ayam kfc for 7day tak boleh lagi kot . sbb bergoreng and telur . takut tempat jahitan still belum sembuh😅 . try ayam halia ke , ayam blackpepper , ayam sup or grill is nice 💕

5y ago

Bestnya. Tapi segan plak nk request ngan MIL. Nanti la dh pantang kt rumah sendiri, boleh suruh husband buatkan. 😂

Boleh je deq.. Buang kulitnya... Kalau x de allergy pada ayam.. Jahitan pn 7hari tu dh kering kan... Akk makan jer ayam sup, rendang, dll mil buatkan mcm x pantang lak menunya sedap2..

5y ago

x perlah.. dah balik rmh sendri nnt boleh la buat sendri.. goggle je apa yg boleh n x boleh makan..