Ruam vagina baby

Hi momiess boleh bagi tips untuk anak 1 tahun 3 bulan terdapat ruam di bahagian vagian part mcm mana nk cepat hilang selain letak cream rashes. Tq

Ruam vagina baby
3 Balas

Cara saya - Tukar pampers setiap 2 jam walaupun tak penuh. - Saya tak pakaikan seluar sebab taknak lagi berpeluh - Setiap kali tukar tu saya sapu diaper cream. Dulu anak saya selalu jadi macam ni. Sebab pengasuh jarang tukarkan pampers.

1mo ago

Anak saya pakai Sebamed diaper cream. Paling cepat within 24 hours okay