Ruam pada pipi baby

Saya nk tanye mcm mne nk hilangkn ruam ni ye... Saya da bawak jumpa pakar kanak2 dan di beri cream... Tp ruam masih x hilang... Kesian kt anak.. ##firstmom #pleasehelp #firstbaby

Ruam pada pipi baby
4 Balas

0174202784 saya ada jual krim..mula2 guna untuk anak n anak2.. alhamdullilah semua Jenis ruam asbab krim n sembuh..lepas Tu terus jual niat nak bantu org yg ada malh sama.

Kalau minum susu formula try check blik mungkin dia alergic susu

lepas menyusu sapu pipi,mulut jgn biar ade air Susu meleleh,,

da try calamine cream?ni dia bagi kering kulit sikit,sapu sikit2

2y ago

saya guna vizomet untuk baby ekzema,tapi ni steroid,guna sikit2 je n kadang2