kelangkang

hi mommies. sy prgnant 15week,skrg start sakit celah kelangkang sengal2,nak bgn pun susah, pinggang kiri pun sakit . ade tak yg macam sy? nak tahu normal ke? n ade ape2 cara tak yg boleh kurang kan..

2 Balas

better pergi scan.. n jmpe dr. tkot uri dibwah

5y ago

😣 tq

If teruk sis kna jmpa doc.. Sy ada juga sakit startig 24weeks sbb uri kt bwh, wlpn skrg uri dh naik still sakit juga.. Apa sybuat just urut sdri scara plahan..

5y ago

jgn tkot.. sye pun pnah mgalami bnde yg sme.. lg² 1st baby.. lagi la tkot...