38 minggu 6 hari

Hi momies, siapa ada pengalaman sakit contraction selang 5 minit sekali tp takde kluar darah atau pecah air ketuban lg. ?

3 Balas

Sy punya sakit pinggang belakang smpai dy tarik kt perut smpai kaki pun kemas.. tpi sy dh 3hri perut keras sngt.. hrini dri magrib smpai jam 12 tdi keras sngt.. mommy ad x pengalaman mcm ni.. bahaya x.. beby ad je gerak tpi slow .. Skrnag 38w 4d

11mo ago

sama la macam saya , saya suggest gi hospital terus sebab dia ada 2 kemungkinan , 1. baby dah nak keluar 2. baby terikat tali pusat kalau takut lagi nak gi hospital , gi klinik dlu untuk check heartbeat baby stabil ke tak

contraction pn slah 1 tnda nak bsalin puan,better p hspital trus..

pergi hospital cek