bolehke bagi susu fm

hi momies semua...sy nak tanya...hari baby sy masok 16 hari...boleh tak sy bg susu formula...sbb baby sllu je nangis time nak tido...mak kate sbb susu bf sy xcukup....bolehke momies....confiusla....

2 Balas

boleh je campur, kalau susu tak cukup sementara ikhtiar cara lain untuk tambah susu badan. Tapi kena cari susu yg sesuai dulu. try susu yg murah dulu dan tak banyak kandungan gula. macam dutchbaby 0-12 boleh dapatkan di speedmart dia ada dalam pack trial.

Baby perut kecik je..bkn sbb tak cukup tp sbb dia xpandai nk tidur sendiri. Anak sy mcm tu jugak bila mengantuk. Bila bedung, dodoi, terus tidur.