Susu formula

#firstbaby Assalamualaikum, tumpang tanya, susu FM apa yg bagus dan sedap untuk baby?, sbb sblm ni sy bg baby sy s-26gold dy ok , skrg ni bg sikit pon tk hbis, mcm dh tk berminat dgn susu tu😅 sbb s-26 bau dy hnyir sikit.. tengah survey susu lain. Tq momies🥰

1 Balas

Sy bg baby enfalac a+. Dia x tolak sbb x suka susu tp sbb kenyang adalah. Dgr kata lactogrow ok. Tp susu 'sedap' ni selalu bergula. Not good bg baby yg ada gula.

4y ago

Sy x tau bau mn ok ke tak... Sbb sy x prnh tukar susu. Dr awal smp la ni mmg enfalac tu sj... Bau enfalac tu sy x tau ok ke tak utk baby lain