Sakit pinggang

Hi momies semua, nak tanya sy dari kandungan 2bln lebih dah sakit pinggang.. Selalunya husb urutt pakai minyak angin.. Tp try beli kt farmasi..org farmasi cakap gel ni sesuai utk ibu preggy.. Ada sesiapa yg pakai gel ni..atau pon bole tak share cane nk hilangkan sakit pinggang..#firstbaby #bantusharing

Sakit pinggang
2 Balas

belajar posture yg betul utk kehamilan sbb dah x sama dgn posture org xhamil ni. x boleh stay satu posture utk jangka masa yg lama kena ubah2 bila mula rasa x sedap. stretching pun membantu jgk

Tak sure la mommy. Yg penting jangan skip minum susu ye

3y ago

🥰🥰