Tentang Scan 4-5 week 🧐

Hi momies semua , maaf ya saya nak bertanya Kepada mommy yg berpengalaman berdasarkan gmbar scan yg saya sertakan ini dalam kantung tu baby ke ? Masa pergi scan doktr ckp ada tpi taknampak lagi kecik masa tu saya pun tengah blur & takut lupa nk bertanya lebih jelas. Harap mommy dpt membantu . Maaf ya ni anak pertama saya selepas keguguran kali pertama (3week) Tq😘#bantusharing #pregnancy #advicepls #mommybuntu

Tentang Scan 4-5 week  🧐
1 Balas

Kena g rescan n tgk dr ckp apa. Kenkadang scan awal tue x jelas tue. Mogq Allah mudahkan and murahkan rezeki u sis