Pemakanan baby 8bulan

Hi momies semua. Anak sy dah 8m jadi saya ingat nak cuba intro dia susu full cream dlm masakan, tapi hari nie baby sembelit pula. Boleh ke sy nak intro susu tu? Atau jadi lebih sembelit ye? Dan kalau nak stop bubur sementara, makanan apa yg boleh buat baby kenyang ye? Sy baru beli baby organic noodles, kalau bubur ganti dgn noodles okay tak? Tapi noodles pun sy baru nak intro juga.

2 Balas

Dah blh intro, tp kne msk dlu susu tu.. klu x sure sis blh follow group happy baby foods malaysia dkt fb

Better susu ibu atau susu formula kot. Atau cheese?