Pil yasmin

hi momies, saya nak tanya siapa dkt sini pernah try pil yasmin? okay ke? ada terbaca artikel pil ni buat kita mudah naik berat badan dan kurang rasa utk melakukan hubungan seksual. betul ke? anyone feel free utk share kan pengalaman? thankyou ya! 🥰

1 Balas

Yasmin tak sure. Tp pernah ambil diane35. Ada terbaca function/side effect lebih kurang tp depends on orang jugak kot. Time saya ambil tu private part selalu rasa kering, so kalau bersama suami kadang sakit kalau tak cukup foreplay. Maybe tu yg buat kurang rasa nak berhubungan kot. Kena make sure kalau nak bersama tu suami faham la kita mungkin akan sakit sebab kering sikit so kena ready betul betul. Bab naik berat tu tak bagi saya. Tp adik saya naik. Tu rasanya ikut orang jugak kot 😂