pil perancang

nak tanya betul kah pil perancang yasmin tak menaikkan berat badan? tu jm saya yang kata mcm tu. ada yang guna pil yasmin tak? boleh share sikit hehe terima kasih #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Saya 🙋🏻‍♀️ Pil yasmin mmg ngam dgn saya Pnh mkn 3 4 thn So far bdn tak naik N kulit cantik xde mslh exspecially muka Cumaaa susu bdn drop Sy pulak lps bersalin mmg susu kurang 3bln lps brsalin sy strt mkn pil yasmin then susu mmg drop trus Mybe ikut bdn/hormon masing2 Bg sy pil yasmin paling trbaik takat ni Tp tu la hrga bole tahan 😂

1y ago

berapa lama dah ambik pil yasmin sis? anak jarak berapa tahun tq

Sy mkn pill yasmin, so far berat mmg statik je..cuma ada yg kata susu badan akan drop tp sy makan susu badan makin meriah pulak sbb anak masih jgk ngempeng waktu tu..

1y ago

Sy mkn hampir setahun jgk ..lpstu stop sbb planning no 2...