anemia / hb low

hi momies , sape sini ada anemia ? hb sentiasa drop walaupun dah makan apa yang nurse suruh ? contohnya makan bayam lah , makan kerang lah tapi still hb tak naik ? sekarang saya consium iberet & pati delima gulsan saya stress , makan itu ini hb still drop , sekarang dah 31 weeks hb ( 8.7 ) hm , ada cara tak macammane nak naikkan balik hb ni ? help me

5 Balas

sis minum teh coffe tak??klau ye..pntang dulu...sbb sy pun anemia...tris ke 2 ni kuat minum teh je...skli hb drop...skrg ni sy pntang semula dri minum semua tu...air kosong dengan jus buah je..