Cirit Birit

Hi momies.. Nk tny normal ke bby 6 months yg bru start(xde la bru sgt) nk mkn mknn pejal kne cirit birit. Cirt birit dy kdg wrne kuning/hijau/berlendir/cair mcm air.. Then klau mnyusu bdan xsmpai seminit dah membuang, sme jgk mse dy tgh mkn.. Smpai rse risau tu xboleh nk terckp dah.

7 Balas

Bwa g jmpa doctor sebab tak normal. Mgkin ada makanan yg tak serasi dgn dia..apa pun bwa jmpa doc terus..

Org tua2 ckp baby nk beralih bulan. Nak membesar sbb tu cmtu. Najis dia jdi berubah kjap

5y ago

Rmai jgk yg ckp cm tu

Tula tpi da seminggu lbih mcm tu je.

Perut baby sensitive kot.

Baik jumpa doktor sis

Jumpa dr lah...

5y ago

Sye dah jmpe minggu lpas. Siap kne amik drah n dr. kate smua okey je. Mungkin dy nk pandai kot😅

Jmp Dr