Pgguran Ats Pjarakan

Hi momies.. Ni luahan dri kwn sy ya..Ada tak momies yg bpglman ggurkn kndungan bgi pjarakan ats sbab ank k2 bru msuk usia 3bln,serius kwn sy tgh dilemma,lgipn usia kndungan blm capai sbln. Klau ada para momies tau apa ubt atau cara utk ggurkn,sy bgi pihak kwn sy amt btrima ksih. (Sy ank bru 1 ya,da usia 2t6b.. Cian nmpk kwn tgh dilemma jdi cba utk tlg.)

1 Balas

kawan x rancang ke sblm ni utk elak.bab nk gugur2 ni bkn sebarangan byk risiko sbb tu kne bincang dgn doc.mnde melibatkan dalaman nnt blh jangkitan kuman..pendarahan..ubt plak xtau keberkesanan dia camne..bt nye janin x gugur tp still lekat pastu janin kt dlm pulak y risiko blh cacat..so ape pn kawan tu kne jumpe doc n bincang

2y ago

Katanya ada jga mrancang.. ada kwn len suggest mkn pil prncang enth apa.. tup tup melekat plak kat dia.. Tu y keterusan.. sy pn xtau la.. dia lupa mkn ka ubt tu x bkesan.. dia jak la y tau.. 😅 cma skg tgh dilemma.. kwangan pn x brpa bgus.