Upt negatif tapi period tak datang ?

Hi momies, Nak tnya ni. Awal thn haritu sy ada problem dgn period cycle. Fyi, Sblm khwn sy tidak mpunyai sbrg mslh dgn period x tratur. Thn ni dari bln february smpai may period sy jd tak normal iaitu lambat dlm 25 hari slma 2bln. Kmudian period sy kmbali normal shingga last period pd 1 july. Klau diikutkn skrg sy dah lambat 50 days period. Dah byk kali buat upt test but result negative. Dua minggu lps sy buat scan tkt mpunyai sbrg mslh dalaman spti cyst. Namun dktor mgatakn rahim sy dlm keadaan sihat dan mminta sy dtg lg dlm 2 mggu kmudian. Sy sudah buat ujian upt tp kptsnnya negative. Adakah ssiapa yg ada mslh sprti sy. Dan apa yg ptt sy buat ya. Sbb sy dah xnak check upt lagi.

2 Balas

Xpe sis. Tgu lg 2mgu bru p scan docter.. Sbb sy pnh gak cmtu, sy ni jnis period tratur, now preggy no 3.. Sblm tau preggy tu, sbln dua sblm tu sy punya period jd lewat n xtratur, pastu next month tu sy check positif.. Jge diri, Doa baik2, insha allah ade rezki mgndung n dijauhkan dri pkara2 n sakit yg xelok..

Mungkin perubahan hormon sis...hormon slepas kahwin. Bykkn berdoa sis.