tanya jak

Hi momies nak tanya,kalau ada bersama suami 3hari sblm period..ada kemungkinan bole mengandung ka?hihihi..tanya jak

3 Balas

Tiga hari..?maybe tak kot...at least mau dua minggu before period.teruskan mencuba mommy..god bless!

Kalau ovulation day lewat, ada kemungkinan..

5y ago

Ovulation day - hari subur.. biasanya 14 hari selepas period.. kalau ovum keluar lewat, persenyawaan boleh berlaku.. tp kalau ovulation day on time (14 hari slps period), so bersama 3 hari sblm period x boleh pregnant..

Tak kot hahah