makanan sampingan

Momies kat lua sana,sy sarankan makan minyak ikan salmon omega..dia berbentuk softgel..elok utk tulang n otak baby..anak sy dah 2..ni msuk 3 mmg sy amalkan...besalin pun sng..nnti bby klua tulang dia kuat..xperlu nk pegang leher baby...tegap..semua dgn izin allah...cubalah...inshaallah...

6 Balas

Dr kandungan berapa bulan smpi berapa bulan boleh mkn? Klu dh trimester ketiga leh ke baru nk mkn?

Dr kandungan berapa bulan smpi berapa bulan boleh mkn? Klu dh trimester ke3 leh baru nk mkn?

Terima kasih share ❤️ boleh tak mommy share brand apa ye?

X sama ke dgn omega keluaran foreveliving or shaklee tu?

Ada gambar tak mommy?

Ni brand amway sis

4y ago

Awal Kandungan pun dah boleh makan