Susu

Masa buat buku pink 2 minggu lepas,nurse cakap minum susu bagus utk perkembangan tulang bayi, x kisahla susu apa pun..Soalannya, Saya dgn husband mmg amalkan susu omega ni, adakah cukup utk saya minum susu ni saja atau kena tambah dgn mengambil susu pregnancy yg lain..?

Susu
12 Balas

Saya dngr mommies2 yg lain kata susu omega tk elok m tk sesuai utk ibu mengandung.. susu tepung jenis lain ok.. klu susu omega katanya utk org yg nak kurgkn kolestrol.. kat tepi paket biasanya ada tulis tidak sesuai utk ibu mengandung.. tp saya tk pastila yg jenis ni ada tulis ke tk.. sis kene refer balik kat paket n buat search kat website susu omega atau susu apa yg tk sesuai.. sbb haritu saya ada nmpk post susu omega ni tk sesuai utk ibu mengandung.. tk bole sebarang ya sis.. 🤗

Ade dlm packet susu omega ni sbdri susu ni x bole dminum untuk ibu mngdung kan...... Kt bhgian tepi...... Jgn la consume lgi

Soalan ni dah seminggu, 2 hari lepas ada mummy post yg susu ni tak disyorkan utk ibu mengandung.. take noted n tq semua.🥰

4y ago

Ramai pulak yg jawab time kita dah tahu..😅

Rasanya tak sesuai..saya tak boleh nak telan segala jenis susu kecuali susu kambing lazz kurma je, sis cuba try 😊

ibu mengandung xboleh amik omega...dekat pack dia dah bgitau.. baca la satu2 sis😥

4y ago

Soalan ni dah seminggu saya tanya, yg pasal x boleh minum tu pun saya dah baca. 😅tq ye

Susu ni tk d galak kn.. Baik awk ambik susu kurma o susu tuk org pregnant

Susu omega ni xsesuai utk ibu mengadung..bace dekat belakang pek tu

Saya minum susu wildan sis.. bagus naikkan hB

Xsesuai tuk ibu mgndung sis

Try Frisomum or Fernleaf