Nak Tanya

Momies haid i lewat 11 hari,,last haid 30may,,tiba 3 hr lps start payudara sakit Dn sakit perut,,pastu check upt -ve pulak,,insyaallah skrg dh tkde sakit payudara,,ni semua tanda2 hamil ke atau premenstrual,,tp kentut banyk,,penantian 2 thun,,tlg doa untuk i

2 Balas

Dua dua sebenarnya. Biasa before this sebelum pregnant, saya period akan sakit sakit dekat tempat sama and bloated sangat. Tp now dah pregnant, makin sakit and masih bloated. InshaAllah rezeki awak!

Semoga ada rezeki utk sis