nak Tanye

Haid lewat 11 hari,,dh 3 kali test pregnancy test -ve je,tanda2 hml tkde,cuma ade payudara sakit,,itu pon tk skt bnyk on n off je,tp perut tk selera

2 Balas

Terus ke klinik aje utk buat urine test. Bila kita tahu kita pregnant.. Senang kita makan ubat apa2 yg patut. Sbb stage awal kehamilan adalah stage yg sgt2 penting. Jgn delay2.. Nanti menyesal if pape berlaku. Sye mula2 tahu pregnant, haid delay 1 hari, demam2 dan rse breast bengkak n sakit. Padahal biasa breast bengkak bila middle of period. So pergi je buat urine test ya😉

cek p doktor jer sis sama ada perubahan hormon @ rezeki baby dr mkn ubat sembarang

5y ago

Suami tk bawa gi klinik,,tungu lg ,,nanti bulan 8 gi check,,sbb die excited,penantian 2 thun,,saya tkt ni skip period ke atau pregant,,,doa untuk i momie