Pad biasa overnight or manternity pad ?

Hi momies ! Especially momies yg dah anak satu or lebih hehe , nak tanya . Korang prefer pad overnight or manternity pad yg brand madame tu ? Lepastu kat hospt nanti kene bawa banyk tak ? Tq momies

3 Balas

Masa dekat hospital sebelum beranak better bawak pad biasa lebih sebab nanti Dr nak check laluan baby. Macam saya beranak czer, saya keluar darah sama macam darah period biasa so better pakai pad overnight sbb saya try pakai pad maternity madame memang selesa tapi drpd beli baik pakai yg dah ada.

8mo ago

Aaaa , paham . Thnkyou sis❤️❤️❤️

klu kt hsptl pkai maternity pad selesa sikit. sbb pernah ada ibu pkai overnight pad tp bocor habis katil dia. blh standby je 10pcs dlu.

8mo ago

I see , ok thankyou momie❤️❤️

saya beli pad yg bentuk pampers tu, senang x payah pakai spender, tebal pun tebal supaya x bocor

8mo ago

ya x perlu beli spender pakai buang tu