Set berpantang

Hi momies , boleh share set berpantang yg perlu dan tak membazir.

4 Balas

Kalau saya masa pantang tak guna apa2 set pantang. Ikut keselesaan individu sebenarnya.

4w ago

Pun boleh jugak. Up to you. Saya memang tak pakai apa2. Tungku, param, bengkung, etc semua saya tak guna.

saya beli bunjut serom ummi alya je, untuk guna time mandi. itu je..

Saya cuma beli minyak herbanika nona roguy , yg lain semua CL sediakan

4w ago

Ye betul , walaupun tak tahu lagi normal atau czer saya standby jugak .

saya beli param dengan pilis umialiya je