Berpantang

Hi Momies, boleh suggest set berpantang apa yang elok? Bilanusya, banyak pulak produk set berpantang. #firstbaby #ingintahu

3 Balas

sy guna set Berpantang sendayu tinggi dan lost 26kg semasa Berpantang

sya guna NR @ nona roguy sis. sbb b4 this pernah gugur. sya ambil NR.

2y ago

bole pilih mne yg perlu utk awk ambil. set2 dia pon dh bnyk. xperlu ambik set yg full. bole jek nk ambik set full. tp harga full jgk sis😂 NR bole tahan harga dia. bgi sya..

Paling femes ummialya dengan nonaroguy.