Anak naik ruam

Hi momies, anak saya 1 tahun 5 bulan baru naik ruam ruam badan dan kulit Jadi sensitif. Ada tips Tak ? Kesian Tak selesa Kalau panas.

2 Balas

Boleh try mustela stelatopia utk eczema prone skin. Atau nappy cream pun boleh utk hilangkan irritation. Sy pakai offspring nappy balm tu ok jugak. Mahal sikit sbb mmg tiubnye punye kecik. Tp mm sy pakai yg tu dari newborn lagi sbb mmg ngam anak sy. Lagi satu pn confirm ke bukan food allergy?

stop makanan tepung gandum based. bagi lebih real food. boleh cuba sapu bedak agnesia