Tak lalu minum air kosong

Nak tanya mommy kat sini ada x yang loya minum air kosong. Nak minum air berperisa tp baru² ni sangkut gdm lak. Sy bila minum air kosong auto rasa nak muntah. Huhu

5 Balas

Sis dh try minum air sejuk2..sy kalau air biasa ssh nk telan..minum air sejuk ok skit..cuba buat infuse water ke, ltk epal, lemon, madu atau buat2 rendam smlmn

8mo ago

Air sejuk kosong boleh mnum stakat 3,4 teguk je. Nnti sy cuba buat air rendaman tu. tq sis

Saya since week 6 until now w9 stop minum air masak sbb muntah balik semua. Minum air kena campur amway delima (no sugar) /Ribena sikit walaupun tak manis 🥲

8mo ago

Tq sis. nnti sy try cari

Cuba minum air mineral tu disejukkan dalam peti ... minum time sejuk ... sy try buat camtu, alhamdulillah okey boleh minum....

8mo ago

Boleh mnum 3,4 teguk je. Lps tu mula perut rasa kembung nak muntah

sy pon mcm awak.. sy setiap kali minum air kosong sy perah limau nipis bg rasa masam2.. nurse kk bg tips ni

8mo ago

Tq sis. nnti sy cuba kot ada y sesuai dgn sy

try air mineral mcm2 jenis dekat kedai tu. mana tahu ada yg kena dgn tekak