placenta previa

Hi momi.. saya nk Pinta pendapat momi2 yg pernh ada masalh placenta previa time preg.saya Dr awal kehamilan hritu dktr memang dah sah Kan saya ada masalh placenta previa type4. So far skrg saya dah masuk 22 week.. kerap Kali bleeding & kluar masuk wad... Selain berdoa,ada tak ikthiar lain yg membolehkan placenta Tu Naik ke atas sikit sebab dktr ckap bila placenta Naik sikit ke tgh ada peluang utk saya beranak normal & ckup bulan.. sebenrnya before ni pun saya ada masalah yg Sama & melahirkan bby prem. Tp Allah lbh sygkan bidadari syurga saya. Saya sebenrnya fobia...

1 Balas

kalau type 4 tu x pasti la.doa byk2 ye. anak first type 1..lepas tu naik boleh normal. sy yg ke 2 30 weeks detect type 2. alhamdulilah lepastu takde pape blh lahir normal uri naik. dok baca2 org kata lamakan waktu sujud. tak tahu la apa kaitan dengan sains kalau ikut sujud tu. tapi cuba la