Placenta Previa

Saya pregnant 32weeks. Doc KK sah kan saya placenta previa tapi xtahu type berapa. Esok checkup pakar utk confirmkan. Setakat ni xde apa2 spotting or bleeding. Rasanya doc akan suruh warded ke? #ingintahu

2 Balas

Saya hritu Pon Dr kk sahkan plasenta previa type 2. lpastu scan Kat hospital dah type 1 last bruni scan dia dah Tak tergolong dalam plasenta previa cuma Dr kta rendah skit Dan akan Naik lagi. setahun Saya selagi takda bleeding apa diorang tkkan tahan Dan msih lagi dlm kategori plasenta previa type 1@2 klau 3,4 tu kmungkinan laa..

sy pon uri kat bawah xpi type 1...bnyk kan Berihat jgn buat keje sgt..kalau boleh baring ja....