meniarap dan merangkak

Hi mom... Kenapa ek,anak saya dah masuk 4 bulan pun belum boleh merangkak dan meniarap Risau jugak ?....

14 Balas

Awl lg tu

Normal je. Perkembangan baby semua xsama sis. Baby sy few days before 5month bru pandai meniarap. Ms baby 3month lg org asik dok tanya dh meniarap ke blum. Sy senang je jawab baby malas lg. Banyakkan membaca tntg perkwmbangan baby sis. Dlm asianparent ni pn ada bgtau perkembangan baby day by day. Mcm anak sepupu sy ms baby xmeniarap pn. Trus nk belajar duduk. Depends on baby tu sndiri. Nnti kalau dh pandai meniarap get ready la mamy nk menjaga dia pulak. 😂 Dlm tido pn dia nak meniarap.

Masih awal lagi sis...

Baby saya nk masuk 6 bulan pun tak meniarap lagi..dia dah pandai tapi dia malas..ada sekali dua je dia buat😅