pregnant

Hi mom² .. mau tnya .. 2 minggu boleh scan dan buat buku kk sudah?

2 Balas

Depends pada kk sis.. call dlu and tanya. Sya buka buku msa 5mggu.. scan bila2 pun boleh sis.. tp bila awal2 ni mmg xnpk ape..

4y ago

Masa sya scan 3mggu lbih tu xnpk ape lg..sbb excited sgt p scan. Msa 5mggu je npk kantung. Tu pun kecik jer.. boleh je klau sis nk scan. Leh simpan wt kenangan. Msa sya scan blk 7mggu dh da janin baby n heart beat.

scan bila2 boleh kt klinik .. buka buku minggu ke 13