sakit perut 35weks anak pertama

Hi.. Mom sy sakit2 perut dh 4 hari.. Sakit bahgian bawa perut smpai belakang sebelah kiri,,susah mahu bgerak bila sakit ni datang kenapa tu yaa.. Sakit yg hampir sama bila datang bulan. Sy dah ke hospitak dokter cakap mungkin sy tidur ditempat yg keras..atau tilam kurang lembut.. Ada ka sy akan bersalin waktu terdekat!!

1 Balas

saya pn xsure jugk sis. sbb sakit ni subjective. kalau sakit sgt, lebih baik sis ke hosp terus