Baby skip time susu

Hey mom semua .. baby saya skip time susu contoh jam 9pgi susu jam seterusnya untuk susu jam 12ptg Gan 3ptg kena skip smpai jam 6 ptg baru susu balik ... Time2 yg kena skip tu baby tidur bangun pastu tidur balik.. saya risau snggt2 .. ehh jab ye mom semua saya dah kejut and pakse bagi susu still sama baby akan keluar kan balik susu tu dri mulut .. nie hari ke 3 baby skip time susu .. baby berumur 2 bulan 15 hari

1 Balas

takpe je. ok je tu. nt time dy bngun bg lebih ckit susu tu dri kebiasaan.