Perut rasa tercucuk

Hi mom's, semalam saya gi mall kan. biasa la kalau pergi mall mesti la banyaq berjalan, dan memang penat, penat gila, jalan kjap pun dah penat. Sakit pinggang, perut x slesa, nafas pakai mulut😆 Pastu bila dah sampai rumah mula lah start sakit tepi perut bagian kanan, ngam² bawah tulang rusuk, sakit dia tu macam kena cucuk camtu, kejap ada kejap hilang. Sampai lah tidur pun x lena, time kerja sekarang ni pun still ada rasa sakit tu. Ada yg tau x kenapa? & Bahaya x? Untuk pengetahuan semua kandungan saya 6w 5d, belum pergi scan lagi sbb naq tunggu usia kandungan 8w

2 Balas

boleh tanya Dr klu di kerap. Pernah tanya Dr, Dr kata rahim tgh mengembang. saya klu rasa mcm tu, just bedrest n tido. Pastu nti sakit tu hilang. mungkin sbb kita penat. Mak2 kata tunggu 2nd tri baru jln, sambung jln nti la awak 😂😂

1y ago

heheh harap² lah x ade ape memang sbb penat je, baiq lah awaq saya memang kurang berjalan skrang ni😆

Paham2.. Sy mcm tu juga dulu.. Sbb kite byk bergerak.. Byk kan rest taw.. Biasanya smpai 13 weeks juga

1y ago

baiq awak, terima kasih tau