obimin

Hi mom's, sapa pena try obimin ?? Okay ka juga ??

obimin
57 Balas

Sy serasi dgn nie.. Misi pun ckp darah sy cantik je sejak minum nie.. Tpi ada org yg x sesuai juga laa

Start preggy smpai skrg 29w ambil obimin😊... ok ja HB pn cantik je tiap kali check up

Sy baru 2 hari try obimin. Okaylah asalkan boleh telan. Kalau zincofer saya takleh telan

Sy mkn ni .. dari anak first smpi la 3rd preggy .. ok berbanding dgn yg kk bagi Tu

Skrg sy kena MKN ni lah.. ya Allah x sgop nk telan.. demi anak gagah juga la

Saya baru nak cuba. Sbb try makan iberet folic tak sesuai untuk saya.

Sekarang saya makan obimin .. Darah sy ok sja saya lebih sesuai obimin.

Saya makan obimin sebelum tidur telan dengan air sunquick kosong

Ok tapi hb x naik cantik.. Iberet folic cantik ja hb tiap bulan

saya try jadi loya 😖 ikut badan jugak ada sesuai ada tak..