Sampai bila?

Hi mom, sampai bila dan berapa lama ya fasa anak tolak makanan? Dah pelbagaikan mknan dr bubur, nasi, mee, pasta, biskut. Anak sy 11 bulan, sudah berdiri dan mula melangkah.

2 Balas

Takde specific waktu. Kena pujuk dan ambil hati dia. Anak awak nak tumbuh gigi ke?

1y ago

Sama-sama. Penyusuan anak okay kan? Kalau anak tak makan tapi masih minum susu macam biasa should be okay. But still awak kena pujuk anak makan. 1-2 suap pun dikira makan tau

tumbuh gigi kot