Pregnant tkde sijil nikah sah malaysia sbb suami saya pakai passport , btw umur saya 23 thn

Hi mom , nk tanya klu nnti di hosp takpe ke tkde sijil nikah ? And nnti jkm masuk cmpur tak ? Boleh bgi pendapat tk mom ?

2 Balas

kalau pengalaman saya, hosp minta ic dgn buku pink je. nnti nak daftar anak kat jpn tu yg baru diaorg minta sijil nikah.

kalau bapak pun boleh masuklah labour room , and then takkan tanya apa apa ?

2d ago

itu tak pasti pulak.