perut keras

Mom!! Nak tnye org mengandung sllu perut dye sllu keras ea dlm 18w5d..pastu perut akan rase kebas pastu time duduk bersila akan rase perutnya sesak je cm sesak nafas dibuatnya..sjer tnye tu normal ke bgi org mengandung..yelah anak pertama so byk yg tak tahu...takut plk asik keras,kebas cm tebal je rase perutnya..

1 Balas

Sama ada perut berangin atau baby bergerak

5y ago

Berangin tak semestinya nak buang angin. Boleh jadi sebu je. 18w memang kita tak rasa sangat. Dia gerak slow2 dkt dalam tu. Then kita akan rasa mengeras tiba2. Kalau still risau, pegi klinik sis.