URAT TIMBUL

hi mom, cmna nk kurangkn urat benkak pd kaki ya..ada kala ia akn gatal n sakit

URAT TIMBUL
5 Balas

mak saya ada mcmtu. lagi banyak. dia tak kan hilang. selagi tk operate. Insyaallah tak bahaya. refer dokter. mak saya ada tu 2005 sampai skrg ada.

Saya pun kena jugak time anak first... tapi lepas bersalin dia hilang urat nyer, tapi kesan masih ada .... macam warna biru gitu

Doctor kt KK tempat sy penah pesan.. kalau ada urat2 timbul ckp je kt nurse or doc.nnti Dorang ada BG ubat

Makan tneeq by rizalman..haritu ada baca review mmg berkesan..

Sapu krim panas jer sis.