Mainan bayi

Hi mom. Bayi 2 bulan sesuai tak mainan ni ? Sbb ank ngis klau tkde org sblh dia. Ssh nk buat kja rmh .. Klau bg mainan ni agak dia blh fokus kt mainan ni tak .. #firstmom #firstbaby #bantusharing

Mainan bayi
23 Balas

hahaha sy beli benda ni sbb adik ipar ada suggest sbb ipar dia beli.. anak dia main elok je.. anak sy xnak. dia bosan.. anak sy sejenis suka menyembang tgk org jugak.. blh cuba yg murah² sis.. sy beli hari tu online dlm 20ringgit je sis

Saya ada beli nie. Anak saya excited sejak dalam pantang 🤣 cuma dia tak usik sangat. Bila dah masuk 3 bulan baru dia main betul2 siap capai. Sekarang dah 5 bulan dia tak heran sangat sebab sibuk meniarap

sye bli jnis yg mcm krusi tu.. bley la dlm 5-10 min lps tu anak cri kte jgak.. nk msk kne lari2.. smbil msk smbil tgk dye.. msk pn 1 jnis je..

12mo ago

kerusi yg mcm mna ye. bby 2 bln blh duk ats kerusi ke... hm.. nk msk sekor ikan pun ssh . kdg simpan balik ikan dlm peti sbb nk lyn dia lma jgk😅

tak. anak saya ada mcm ni dia kjap je dia tngok2 nk capai 😮‍💨 tapi main tu pun kalau mak dia lari tetap melalak tanak kena tinggl 😅

anak saya 3 bulan, dia main kalau mak nya ade sekali duk bercakap ngan dia. Kalau maknya tinggal dengan mainan ni jee dia terus nangis 😅

baby saya sebulan lebih dah main benda ni 10minit je bertahan dia main lepastu dia nak tdo dh letih tgn nak gapai dok tgk gayut2 tu

Hi. Sesuai je. Tapi baby tak boleh lama mesti akan boring so dia akan merengek juga. Sebab anak saya kejap je dah taknak.

Tengok pada baby. Anak sy dah setahun lebih masih nak saya. Kita solat pun, dia nak perhatian. Seperation anxiety.

Boleh sis, saya lepas hbis pantang trus letak anak dgn bnda alah ni. Skrg aktif dia melampau sukaaa dgn playgym ni

Anak saya 3 bulan saya belikan ni. Boleh lah sekejap dia main 😅