Mainan bayi

Hi mom. Bayi 2 bulan sesuai tak mainan ni ? Sbb ank ngis klau tkde org sblh dia. Ssh nk buat kja rmh .. Klau bg mainan ni agak dia blh fokus kt mainan ni tak .. #firstmom #firstbaby #bantusharing

Mainan bayi
23 Balas

sye bli jnis yg mcm krusi tu.. bley la dlm 5-10 min lps tu anak cri kte jgak.. nk msk kne lari2.. smbil msk smbil tgk dye.. msk pn 1 jnis je..

12mo ago

kerusi yg mcm mna ye. bby 2 bln blh duk ats kerusi ke... hm.. nk msk sekor ikan pun ssh . kdg simpan balik ikan dlm peti sbb nk lyn dia lma jgk😅