Suntikan depo

Hey mom! So after 2nd time ceaser, terpaksalah ambil perancang. Any experience with suntikan depo?

15 Balas

i cucuk depo early may. doctor suggest. before this mkn oralcon. but so far side effect yg i perasaan, belum period lagi lah, actually dri after delivered i x period. doctor ckp supposed to be i akan period bila amek depo nii. tapii xde pon lagi. then i jadi xde selera nak makan. masa makan oralcon, tgh mlm pon carik nasik. sbb ada org kata bila amek depo ni bdn kita jadi naik. even doctor pakar i masa bersalin pon x suggest utk depo since i overweight. but sbb i ada mslh high bp masa checkup hari tu plus susu drop gila2, so doctor suggest amek depo for 3m dulu. actually semua perancang bergantung dgn kesesuaian bdn kite. x semua org sama.