Suntikan depo

Hey mom! So after 2nd time ceaser, terpaksalah ambil perancang. Any experience with suntikan depo?

15 Balas

ikut badan kot sis. sy lepas cucuk period tak stop. tp kluar sikit2. nafsu 100% hilang..next cucuk sy xambil.. so skrg pakai kondom jela.

12mo ago

sy alami benda sy sama skrg ni..period non stop pastu xde nafsu jd letih sgt.. effect lepas sekali cucuk berbulan² period sy problem..nak bersama apatah lg..aduhaii.. mgkin ikut bdan lain org lain effect nya..