Atasi rasa pening/pitam/pengsan bila berjalan/berdiri

Hi mom to be. Ada tak sama macam saya. Tak boleh berjalan/berdiri lama? Memang akan rsa pitam & pengsan. Bila cek tekanan darah, memang rendah. Biasanya, mom yg ada situasi macam ni ... Ada tak yang pakai wheel chair untuk beli brang baby? Apa nasihat mom untuk situasi mcm ni ye? Btw, saya dh 17weeks.

4 Balas

for me klu situasi mcm ni sy prefer beli online sahaja. bukan apa, xnk apa2 pkara yg unexpected berlaku kat luar. especially kita ni mmg sgt sensitif.

9mo ago

Saya pun fikir macam tu....Cuma rsa tak puas sbb tak tgk depan2. Hopefully msuk 5 bulan ok la nt....