Rasa pening nak pitam

Saya baru 14 hari bersalin.. Sekarang nih bila saya duduk nak bangun berdiri saya rasa mcm pening nak pitam. Adakah sbb cuaca panas sgt atau sbb lain. Situasi ni normal atau tidak? . #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

kalau nak pitam tu xnormal lah sis. x kira la cuaca panas ke ape ke. boleh dh kut suruh husband tu bwk pg hospital. jgn tunggu sampai pitam. nanti lain jadi.

Boleh refer doc cpt sis. Bykkn mnum air jgk