assalamualaikum..hye sye bru pregnant 4week..doakn supaya semuanya baik2 ye..#ank1st#klau ade tips

mohon share ye..thanz in advance..🤗

7 Balas

Thniah sis smoga d permudahkan dari awal hingga bersalin nti.. Tips klu perut gatal jangan garu supaya tak ada bekas d perut.. Klu saya guna sikat ja garuh perut kalu gatal..untk elakkan Steck Mark

4y ago

owh yke..okey3...nsib bgtau..thank..🤗

Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻

4y ago

amin..trima ksih..

Wasslm.. Tahniah sis.. Jga dri leklok k awal2 ni.. Semoga sis diberikn Ksihtan yg baik slalu.. 💞

4y ago

amim..trima ksih..

Tahniah..jgn skip mkn ubat asid folic dan pemakanan yg sihat😊

4y ago

trima kasih sis..

wsalam..aamiinn..insyaAllah.doakan sy juga moga ade rezeki..

4y ago

aaminn 🤲

tahniah.. aamiin

Amen..